KUNDTJÄNST

KUNDTJÄNST

Vi finns här till din hjälp

Det här är vi

Vi erbjuder support på allt som inte är som det ska, det kan gälla föryngring till ny teknik, förändringar av befintlig utrustning eller reparation vid driftstörningar.

 

Mycket information finns på Complete Office webbplats, men vill ni ställa en personlig fråga, så finns en länk rakt in i vårt ärendehanteringssystem, berätta vad du vill ha hjälp med här eller ring oss på 08-408 050 00.

Vi löser hundratals ärenden varje vecka. Låt din önskan bli ett av dem. Vi sitter 3-6 personer på kontoret och ser fram emot att få jobba för dig.

Oftast ger vi snabb hjälp. Men ibland kanske du vill lösa vissa saker själv. Här skriver vi ner guider för hjälp till självhjälp. Något för dig?

Microsofts molntjänster är samlade på samma sida. Här hittar du bland annat mail,  kalender, onedrive, sharepoint, excel, word, sway, yammer m.m.

Sedan hösten 2015 sparar vi alla ärenden så att ni själva kan se och följa dem. Oavsett om statusen är stängd, parkerat, väntar, öppet eller nytt.

Här kan du som ringer med Telekompaniet bland annat få en komplett samtalslista i excel och sköta din telefonväxel Centrex.

Förvänta dig mer av oss med ett supportavtal

Vi vill tacka alla kunder som hjälpt oss komma dit vi är idag. Utan er vore vi ingenting.